Skip links

SMART TELEMATICS

Οι προηγμένες τεχνολογίες GSM+GPRS και GPS+GLONASS εγγυώνται την προστασία και την ασφάλεια. Η απλή και εύκολη παρακολούθηση στο starline.online σας επιτρέπει να εντοπίσετε το όχημά σας με ακρίβεια έως και λίγων μέτρων. Ελέγξτε το σύστημα ασφαλείας σας από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου με την StarLine Telematics.

Η τηλεματική είναι ένα χαρακτηριστικό νέας γενιάς.

«Tηλε-» σημαίνει μεταφορά πληροφοριών σε μεγάλη απόσταση.
«Ματική» λαμβάνεται από την «πληροφορική».

Έτσι, ασχολούμαστε με τις πληροφορίες, τις διαμορφώσεις και τις ρυθμίσεις της προστασίας αυτοκινήτου που διαθέτουμε από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου! Οι σύγχρονες τεχνολογίες θα σας επιτρέψουν να ελέγξετε την τοποθεσία του αυτοκινήτου σας, να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των συστημάτων ασφαλείας, να ρυθμίσετε νέες διαμορφώσεις χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο ή το κινητό σας τηλέφωνο.

Ας δούμε μερικά παραδείγματα:

1) Βρίσκεστε σε διακοπές μεγάλης διάρκειας, η μπαταρία του αυτοκινήτου σας θα αποφορτιστεί εάν δεν ανάψετε τον κινητήρα σας τουλάχιστον για 20 λεπτά κάθε 2 εβδομάδες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία απομακρυσμένης εκκίνησης από το κινητό σας τηλέφωνο, το tablet, τον φορητό σας υπολογιστή ή οποιοδήποτε υπολογιστή – εισάγετε τον προσωπικό σας λογαριασμό, ρυθμίσετε το χρονόμετρο για την εκκίνηση του κινητήρα και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το αυτοκίνητό σας θα είναι ασφαλές (το σύστημα παραμένει οπλισμένο όταν χρησιμοποιείτε την απομακρυσμένη εκκίνηση) και όταν επιστρέψετε από τις διακοπές σας, το αυτοκίνητό σας θα σας περιμένει άνετο και ασφαλή, με πλήρη την μπαταρία και έτοιμο για οδήγηση.

2) Ένας ιδιοκτήτης αυτοκινήτου αγόρασε ένα σύστημα αναζήτησης GPS + GLONASS StarLine M15. Λειτουργεί σε παλμική λειτουργία, ενημερώνοντας τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου για την τοποθεσία του αυτοκινήτου του κάθε 2 εβδομάδες.

Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο έχει παραβιαστεί, για να παρακολουθεί τη διαδρομή του αυτοκινήτου, πρέπει να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γεωγραφική θέση του αυτοκινήτου – κάθε ώρα ή 2-3 φορές την ημέρα. Μπορείτε να ρυθμίσετε μια λειτουργία παλμού από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου με sms, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή για κινητά ή οποιοδήποτε υπολογιστή με internet.

Χρησιμοποιώντας τα καινοτόμα συστήματα τηλεματικής StarLine μπορείτε να ελέγχετε το αυτοκίνητό σας από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

VEHICLE LOCATION DETECTION

Track-2_1920

Παρακολουθήστε την ταχύτητα και τη διαδρομή του οχήματός σας από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Οι συσκευές αναζήτησης και παρακολούθησης StarLine εγγυώνται την ανίχνευση της θέσης του αυτοκινήτου σας με ακρίβεια έως και μερικών μέτρων.

Λόγω της βολικής εφαρμογής για κινητά StarLine και δωρεάν παρακολούθησης στο starline.online, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις διαδρομές σας, να δείτε το αρχείο καταγραφής συμβάντων και να ελέγξετε την τοποθεσία του αυτοκινήτου σας με έναν απλό και διαισθητικό τρόπο!

ALARM ARMING AND DISARMING

Alarm

Εύκολος έλεγχος της ασφάλειας του οχήματός σας με ένα smartphone, τηλεειδοποίηση ελέγχου, tablet ή υπολογιστή.

REMOTE START

Η έξυπνη απομακρυσμένη εκκίνηση του κινητήρα θα σας επιτρέψει να ζεσταίνετε το αυτοκίνητό σας το χειμώνα ή να το δροσίσετε το καλοκαίρι χωρίς να απενεργοποιήσετε το σύστημα συναγερμού. Αν χρησιμοποιείτε το StarLine Mobile App, μπορείτε να ελέγχετε το αυτοκίνητό σας από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας από το γραφείο σας όταν πρόκειται να πάτε στο σπίτι. Εάν βρίσκεστε σε διακοπές μεγάλης διάρκειας, η μπαταρία του αυτοκινήτου σας μπορεί να αποφορτιστεί, για να το αποφύγετε, μπορείτε να βάζετε μπρος τη μηχανή του αυτοκινήτου σας για 20 λεπτά κάθε 2-3 ημέρες, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Όταν επιστρέψετε, το αυτοκίνητό σας θα σας περιμένει έτοιμο για οδήγηση: το σύστημα συναγερμού παραμένει οπλισμένο σε λειτουργία απομακρυσμένης εκκίνησης του κινητήρα.

Τα συστήματα Smart StarLine αποκτούν λειτουργίες όπως η εκκίνηση του κινητήρα με το χρόνο, τη θερμοκρασία και το ξυπνητήρι. Μπορείτε να το ρυθμίσετε μόνο σας, χρησιμοποιώντας τις λεπτομερείς οδηγίες μας. Το Remote Start κάνει το όχημά σας ακόμα πιο άνετο στη χρήση.

FREE MONITORING

webasto

Παρακολουθήστε την τοποθεσία του αυτοκινήτου σας, αποθηκεύστε τις διαδρομές, δείτε το αρχείο καταγραφής συμβάντων στον προσωπικό λογαριασμό σας στην δωρεάν ιστοσελίδα πολυμέσων παρακολούθησης starline.online.
Τα συστήματα Smart StarLine σας επιτρέπουν να επισημάνετε γεωγραφικά στοιχεία. Είναι ενδιαφέρον για εταιρείες ενοικιάσεων, ταξί, εμπορικές μεταφορές και για εσάς αν αφήσετε κάποιον να οδηγήσει το αυτοκίνητό σας.
Σε περίπτωση απώλειας δορυφορικής σύνδεσης, το σύστημα θα καταγράψει τα δεδομένα της διαδρομής και θα τα στείλει αμέσως όταν αυτό είναι εφικτό.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

SearchOnPark

Βρείτε εύκολα το αυτοκίνητό σας σε ένα τεράστιο πάρκινγκ, πατώντας 2 φορές το κουμπί 4 στο τηλεχειριστήριο. Το αυτοκίνητό σας θα απαντήσει με 2 σύντομα φώτα και ηχητικά σήματα χωρίς αφόπλιση του συστήματος συναγερμού. Είναι βολικό και ασφαλές.

HANDS-FREE MODE

Bluetooth-SMART__01

Έχετε μαζί σας tag RF και το έξυπνο σύστημα ασφαλείας StarLine θα σας «αναγνωρίσει» και θα αφοπλίσει το σύστημα όταν πλησιάζετε σε καθορισμένη απόσταση. Όταν αφήνετε το αυτοκίνητο, το σύστημα StarLine ενεργοποιεί αυτόματα τον συναγερμό και το αυτοκίνητό σας βρίσκεται κάτω από την αξιόπιστη ασφάλεια StarLine.

Χρησιμοποιώντας λειτουργία hands-free, δεν χρειάζεστε κανένα τηλεχειριστήριο. Απλά φροντίστε να έχετε μαζί σας το tag RF.

2CAN+2LIN INTERFACES

2can-2lin_new

Η ενσωμάτωση της διασύνδεσης 2CAN + 2LIN εξασφαλίζει γρήγορη, εύκολη και ασφαλή εγκατάσταση του εξοπλισμού προστασίας StarLine σε σύγχρονα αυτοκίνητα που περιέχουν CAN και LIN.

Τα συστήματα CAN StarLine εγκαθίστανται ευκολότερα – αντί να συνδέουν τα καλώδια σε κάθε ξεχωριστό σύστημα αυτοκινήτου, μπορείτε να συνδέσετε το σύστημα συναγερμού στο δίαυλο CAN και να μάθετε τις εντολές που στέλνει το όχημα σε κάθε σύστημα.

RADIO NOISE IMMUNITY

Radio_noise_protection

Όλα τα συστήματα StarLine είναι εξοπλισμένα με πομποδέκτες που χρησιμοποιούν διάφορα κανάλια επικοινωνίας για να αποφευχθεί το φόρτο εργασίας του κύριου ραδιοφωνικού καναλιού που χρησιμοποιείται από όλα τα κοινά συστήματα συναγερμού. Ο αριθμός των καναλιών που χρησιμοποιούνται από τα συστήματα StarLine είναι από 128 έως 512, όλα στο εγκεκριμένο εύρος ζώνης ISM.

EXTENDED TEMPERATURE RANGE

Extended_temperature_range

Οι συσκευές StarLine λειτουργούν σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -50 έως +85 ° C.

DIALOG CODE

dialog1

Ο κωδικός ελέγχου διαλόγου StarLine με μεμονωμένα κλειδιά κρυπτογράφησης 128 bit εξασφαλίζει ισχυρή προστασία από οποιοδήποτε από τα γνωστά τεχνικά εργαλεία για μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση (κωδικοποιητές κώδικα)

Τα συστήματα StarLine προστατεύουν τα οχήματα με τη βοήθεια ενός κωδικού διαλόγου με μεμονωμένα κλειδιά κρυπτογράφησης
Η κύρια μονάδα και το τηλεχειριστήριο «επικοινωνούν» με ραδιο κώδικες 128-bit (01001 …). Οι κλέφτες χρησιμοποιούν κωδικοποιητές κώδικα για να παρακολουθούν και να αποθηκεύουν τον ραδιο κώδικα που περιέχει μια εντολή για να απενεργοποιήσετε το συναγερμό και να ανοίξετε τις κλειδαριές της πόρτας. Τα συστήματα StarLine παρέχουν καινοτόμο προστασία λόγω ενός ειδικού διακριτού λογαρίθμου και μυστικών κωδικών κλειδιών 128-bit, μοναδικών για κάθε συγκεκριμένο σύστημα, που λαμβάνει το τηλεχειριστήριο και η κύρια μονάδα τη στιγμή της εγγραφής.

Όταν το τηλεχειριστήριο στέλνει εντολή στο όχημα, η κύρια μονάδα το μετατρέπει σε άλλο κωδικό και το στέλνει πίσω στο τηλεχειριστήριο. Είναι ένα είδος γρίφου το οποίο πρέπει να λύσει το τηλεχειριστήριο για να αποδείξει ότι είναι το πολύ εγγεγραμμένο τηλεχειριστήριο. Το αίνιγμα δεν επαναλαμβάνει ποτέ. Ο κώδικας θα μετασχηματιστεί με τη βοήθεια ειδικού αλγορίθμου χρησιμοποιώντας το μοναδικό κλειδί κρυπτογράφησης που η κύρια μονάδα και το τηλεχειριστήριο έλαβαν κατά την εγγραφή τους. Ο μετασχηματισμένος κώδικας γελοιογραφίας θα αποσταλεί στην κύρια μονάδα, μετά την οποία το σύστημα θα εκτελέσει την εντολή και θα στείλει την επιβεβαίωση στο τηλεχειριστήριο.

Η διαδικασία διαρκεί για ένα δευτερόλεπτο και κανένας κωδικοποιητής κώδικα δεν είναι σε θέση να υπολογίσει το μεμονωμένο κλειδί κρυπτογράφησης.

RECORD-BREAKING ENERGY EFFICIENCY

ECO

Η κατανάλωση ενέργειας όλων των συστημάτων StarLine είναι χαμηλή. Η μπαταρία του αυτοκινήτου σας θα φορτιστεί έως 60 ημέρες με το σύστημα StarLine οπλισμένο. Όλες οι τεχνολογίες είναι κατοχυρωμένες.

A HIJACKER’S TRUE NIGHTMARE

Waterproof

Χάρη στην αδιάβροχη θήκη και τη νανομεμβράνη του μικροφώνου, το StarLine M15 μπορεί εύκολα να κρυφτεί στις πιο απροσδόκητες θέσεις, τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική πλευρά των οχημάτων ή των μηχανοκίνητων σκαφών.

PHONE CONTROL

GSM

Ελέγξτε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας με το smartphone σας. Λήψη ειδοποιήσεων κατάστασης ασφαλείας, αλλαγή ρυθμίσεων, οπλισμό και αφοπλισμό του συστήματος με χρήση φωνητικού μενού ή SMS.

INTELLIGENCE

Intelligence

Ο ισχυρός επεξεργαστής ARM επιτρέπει την εφαρμογή στοιχείων τεχνητής νοημοσύνης: αυτόματη ρύθμιση παραμέτρων χρόνου και σύνδεσης στο διαδίκτυο, αυτόματος έλεγχος ισορροπίας και ειδοποίηση χαμηλού υπολοίπου.

IKEY

iKey-head

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία απομακρυσμένης εκκίνησης, χρειάζεστε μια υπομονάδα παράκαμψης αναμεταδότη. Το iKey καθιστά δυνατή την παράκαμψη του κανονικού συστήματος ακινητοποίησης μέσω διαύλου CAN.

SUPER SLAVE

SLAVE

Το σύστημα StarLine «υπακούει» στο εργοστασιακό σας τηλεχειριστήριο. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας ένα μικρό πρόσθετο τηλεχειριστήριο το οποίο εξυπηρετεί μια ραδιοετικέτα για το σύστημα StarLine.

Πως δουλεύει:
Το κανονικό σας τηλεχειριστήριο στέλνει μια εντολή «Άνοιγμα της πόρτας». Το σύστημα StarLine παίρνει αυτή την εντολή και αρχίζει να ψάχνει για την ραδιοσήμανση. Εάν έχετε μαζί σας το tag σας, η κύρια μονάδα και η ετικέτα ανταλλάσσουν τους κωδικούς κρυπτογράφησης και το σύστημα StarLine «υπακούει» – αποσυνδέει το όχημά σας και ανοίγει την πόρτα.

Εάν το κανονικό σας τηλεχειριστήριο έχει κλαπεί, ο κλέφτης δεν θα είναι σε θέση να αφοπλίσει το αυτοκίνητό σας.

Η ετικέτα είναι πολύ μικρή και βολική για να τοποθετηθεί στο διαβατήριό σας ή σε έγγραφα οδήγησης που παίρνετε πάντα μαζί σας όταν πρόκειται να οδηγήσετε το αυτοκίνητό σας

HYPERSENSITIVITY

Hypersensitivity1

Η κεραία GPS + GLONASS παρέχει υπερευαισθησία και σχεδόν άμεση και ακριβή τοποθέτηση ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

FLEXIBILITY

FLEXIBILITY_head

Βολική ενσωμάτωση στο όχημα, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινήτων (+ 12V) και των φορτηγών (+ 24V). Όταν αποσυνδεθεί από τη μπαταρία του αυτοκινήτου, το StarLine M17 μεταβαίνει αυτόματα στις εσωτερικές μπαταρίες του.

ICAN

ican-head_1920

Όταν φτάσετε στο αυτοκίνητό σας, θα πρέπει να αποδείξετε ότι είστε ο εξουσιοδοτημένος οδηγός του. Αυτή η λειτουργία σας αποτρέπει να ψαχνετε το αυτοκινήτο σας.
Έτσι, θα πρέπει να φέρετε μαζί σας ένα tag ή να ρυθμίσετε και να εισαγάγετε τον προσωπικό σας κωδικό PIN χρησιμοποιώντας τα κανονικά κουμπιά μέσα στο αυτοκίνητό σας. Εάν ένας μη εξουσιοδοτημένος οδηγός εισέλθει στο αυτοκίνητό σας, το έξυπνο σύστημα CAN θα μπλοκάρει την μίζα και θα είναι αδύνατον να ξεκινήσει ο κινητήρας του αυτοκινήτου σας.